Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

У СПІЛЬНІЙ МОЛИТВІ

Володимирський районний декан протоієрей Євген Шевчук
Вчора у Володимирі відбулися заходи з нагоди Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Вперше у місті заупокійні молитви спільно провели священнослужителі Київського і Московського Патріархатів – повідомив єпархіальній прес-службі священик Андрій Шевчук. Біля Обеліска Слави панахиду очолив протоієрей Олексій Никитюк (УПЦ МП). Після цього хресний хід вирушив до пам’ятника розстріляним в’язням, встановленого у валах городищ. Тут перед пам’ятним хрестом поминальне богослужіння відбулося під проводом районного декана протоієрея Євгена Шевчука (УПЦ КП). У слові до присутніх о. Євген підкреслив важливість молитви за спокій тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України.
23 червня 2009 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо