Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

НЕХАЙ БОГ БЛАГОСЛОВИТЬ!
(оновлено)

Під час молебня за рятівників МНС у луцькому Троїцькому кафедральному соборі. Світлина прот. Віталія Собка

Цими днями священнослужителі нашої єпархії взяли участь у відзначенні кількох професійних свят.

17 вересня в Троїцькому кафедральному соборі відправили молебень за працівників головного управління МНС України у Волинській області. У богослужінні, яке звершили протоієрей Володимир Подолець, старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний, капелан еменесників священик Андрій Ротченков і соборне духовенство, взяв участь начальник головного управління Володимир Грушовінчук, особовий склад, родичі рятівників.

В Іваничівській пожежній районній частині. Світлина Тетяни МельничукА настоятель іваничівської парафії Казанської ікони Божої Матері протоієрей Андрій Мельничук з нагоди Дня працівників цивільного захисту України побував на території районної пожежної частини. Вітаючи вогнеборців, він зазначив, що праця рятувальника є дуже небезпечною і відповідальною, тож до нею треба підходити з посиленою молитвою про заступництво Небесного Отця.

18 вересня декан луцького собору протоієрей Микола Нецькар зі священнослужителями побував у Луцькому народному домі «Просвіта», де привітав із професійним святом трудівників лісового та мисливського господарства, а духовенство на чолі з о. Володимиром взяло участь у відзначенні Дня фармацевтичного працівника, яке проходило в обласному академічному муздрамтеатрі ім. Т. Шевченка.

19 вересня 2009 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо