Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

«ПІД ПОКРОВОМ БОЖОЇ МАТЕРІ»

Покрова Божої Матері

З нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці 14 жовтня, о 14.00, у Києві, на майдані перед собором Святої Софії відправлять всеукраїнську молитву «Під Покровом Божої Матері». Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет разом із єпископатом, духовенством нашої Церкви, відслужить молебень з акафістом Божій Матері.

Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл закликає православних волинян долучитися до цього важливого богослужіння. Сьогодні владика провів збори деканів єпархії і благословив повідомити настоятелям парафій про святкування в Києві та належно приготуватися до його проведення. З питань організації поїздки віряни можуть зголошуватись до настоятелів парафій, лучани – до паломницької служби (головна координаторка Лариса Савчук) за тел. 71-83-77.

Під час зібрання, в якому також взяли участь канцлер протоієрей Микола Цап, ректор Волинської духовної семінарії протоієрей Ігор Швець, старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний, розглядалися й інші поточні питання церковного життя.

12 жовтня 2009 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо