Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

СПОМ’ЯНУЛИ МОЛИТВОЮ

Декан протоієрей Микола Нецкар і священнослужителі кафедрального собору Святої Трійці беруть участь у годині пам’яті Михайла Грушевського. Світлина з сайта Volynnews.com
Учора декан протоієрей Микола Нецкар і священнослужителі кафедрального собору Святої Трійці взяли участь у годині пам’яті голови (президента) Центральної ради Української Народної Республіки Михайла Грушевського у зв’язку з 75-річчям від дня його упокоєння. Захід проведено перед пам’ятником цьому видатному українцеві в Луцьку. Він розпочався заупокійною літією (короткою усердною молитвою). Відтак його учасники – члени патріотичних партій, ліцеїсти – виголосили слово шани. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Микола Романюк та інші посадовці.
26 листопада 2009 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо