Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ДОБРА КНИЖКА

Альманах Дмитра Корнелюка «Наша віра, наша правда»

У Ковельському народному домі «Просвіта» відбулося представлення презентаційного альманаху Дмитра Корнелюка «Наша віра, наша правда». Це своєрідне продовження його книги «Духовне небо Волині», що вийшла друком 2005 року. Цього разу автор пише не тільки про наш край, а про всю Україну: історичний шлях Христової віри на Русі, змагання за церковну незалежність, своєрідність нашого сакрального мистецтва, прагнення всіх гілок українського Православ’я подолати церковний розкол тощо. Автор розповідає, як і чому ми так багато втратили на ниві духовності та що слід (чи, навпаки, чого не слід) робити, щоб не втрачати надалі.

На вечорі з благословіння архієпископа Луцького і Волинського Михаїла виступив ковельський міський декан протоієрей Анатолій Александрук. Він, зокрема, сказав: «Дмитро Корнелюк свого часу був лектором-атеїстом, а нині – автор духовних книжок, зокрема посібників з основ християнської етики. Справді, невідомі стежки Господні! Брат Дмитро пише розумно, сильно, побожно, сміливо, тож нехай Творець допомагає йому на цій ниві».

Представлення книги вдало доповнив концерт духовних піснеспівів. Виступив, зокрема, хор ковельського собору Великомученика Димитрія Солунського (регент Оксана Александрук).

04 грудня 2009 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо