Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

БЛАГОВІСТЯ В КНИГОЗБІРНЯХ

Священик Михайло Мельничук. Світлина прот. Віталія Собка

Настоятель парафії Вознесіння Господнього у Маневичах священик Михайло Мельничук у справі євангелізації щільно співпрацює з районними бібліотеками (ми про це вже писали не раз). Ось іще новини про це.

9 грудня душпастир зустрівся в бібліотеці для дітей із дев’ятикласниками ЗОШ № 1 райцентру на годині спілкування «Давайте поговоримо». Чи важко виконувати Божі Заповіді в наші часи? – таке питання обговорювали того дня. Господь дав нам Заповіді і Він же дає засоби для виконання їх – до такого висновку підвів школярів о. Михайло.

Наступного дня, 10 грудня, душпастир зустрівся з одинадцятикласниками тієї ж школи та учнями Маневицького професійно-технічного ліцею в районній бібліотеці для дорослих. Тема зустрічі звучала так: «Погляд сьогодення: смертна кара – за чи проти?». Хоча, як відомо, страту в Україні відмінено, проте подекуди лунають вимоги законодавчо відновити її. Майже всі старшокласники, які поспілкувалися того дня з о. Михайлом, залишилися переконані: страта іде врозріз із християнським віровченням. Поговорили учні зі священиком і про посмертне буття людської душі, і про «кінець світу» в 2012-му.

Добре, що панотець іде до молоді: тоді й молодь іде у життя із Божим Словом у серці.

12 грудня 2009 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо