Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

МИСТЕЦЬКИЙ ЮВІЛЕЙ

Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл із духовенством вітає Волинське училище культури і мистецтв із 50-річчям. Світлина протоієрея Віталія Собка

З нагоди 50-річчя створення Волинського державного училища культури і мистецтв імені І. Стравінського в обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Шевченка відбувся творчий звіт колективів цього навчального закладу. На запрошення дирекції архієпископ Луцький і Волинський Михаїл разом із духовенством кафедрального собору Святої Трійці побував на заході і привітав колектив із ювілеєм. Зокрема, владика, нагадавши присутнім, що Церква, яка піклується про людські душі, веде їх до Бога, з вдячністю відзначає внесок викладачів та вихованців училища за творчі доробки, що допомагають людям пізнавати красу та багатогранність душі. Архієрей, дякуючи за співпрацю, побажав працівникам культури «здоров’я, творчих здобутків, успіхів у процвітанні української культури та духовності, глибокої віри, яка допомагає долати всі труднощі».

Також владика Михаїл вручив церковні нагороди. Указом Патріарха Філарета за заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви орденом Великомученика Юрія Переможця відзначено директора Василя Панасюка, орденом Архістратига Михаїла – композитора Віктора Тиможинського. Благословенними грамотами єпархіального архієрея нагороджено весь колектив училища та кількох його кращих викладачів.

17 квітня 2010 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо