Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

«СПІВАЙМО ГОСПОДЕВІ НАШОМУ, СПІВАЙМО!»

Церковні співці Маневицького деканату на Святі духовної музики в м. Кузнецовську Рівненської єпархії
Церковні співці Маневицького деканату взяли участь у Святі духовної музики, що відбулося в м. Кузнецовську Рівненської єпархії. Його провів Центр дозвілля відділу культури міської ради. Запрошено було хори різних конфесій, але відгукнулися тільки шість колективів Київського Патріархату й один протестантський. Волинську єпархію представляли хори Свято-Троїцького храму селища Маневичі та Вознесенського с. Козлиничі – усього п’ятнадцять виконавців.

Як повідомив нашій інформаційній службі настоятель маневицької громади протоієрей Михайло Мельничук, який побував у Кузнецовську разом зі співаками, це вже не перший такий захід рівенчан. Раніше свято проводилось у містечку Володимирець. Воно важливе не тільки можливістю продемонструвати свій хист, а насамперед як місце для обміну досвідом. Тож маневиччани мають намір проводити такі свята й у себе.

Додому волинські співці привезли приз – коштовну вазу, яку по приїзді пожертвували на храм.
08 серпня 2010 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо