Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ПРЕЗЕНТАЦІЯ Й ПОСВЯТА

Книга Володимира Рожка «Дзвони Божих храмів історичної Волині X–XX ст.»

У Волинській православній богословській академії відбулася презентація нової книги її викладача, історика-архівіста Володимира Рожка «Дзвони Божих храмів історичної Волині Х–ХХ ст.». У заході взяли участь ректор протоієрей Ігор Швець, викладачі, студенти й гості.

Як зазначено на сайті Vpba.org, ця книга є унікальною у своєму роді, оскільки висвітлює ще мало досліджену тематику волинських дзвонів, їхню історію та сучасний стан. Завдяки дослідницьким поїздкам, зібраним фактичним матеріалам і ґрунтовній джерельній базі автор зміг висвітлити історію дзвонів, починаючи з давніх часів і закінчуючи сьогоденням.

Цього ж дня у студентів першого курсу відбулася посвята у студенти. Її було проведено біля пам’ятника святителю Миколаєві – покровителеві Луцька. На цьому місці архієпископ Луцький і Волинський Михаїл у співслужінні ректора та викладачів-священнослужителів академії відправив молебень.

26 вересня 2011 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо