Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

З НАГОДИ ЮВІЛЕЇВ

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл (перший ряд, четвертий справа) під час Божественної Літургії в Києві, в кафедральному соборі Рівноапостольного князя Володимира, з нагоди 50-ліття єпископської хіротонії та 45-ліття служіння на київській кафедрі Патріарха Філарета. Світлина інформаційної служби єпархії

3–5 лютого духовенство нашої єпархії взяло участь в урочистих заходах із нагоди 50-ліття єпископської хіротонії та 45-ліття служіння на київській кафедрі Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, які проходили в столиці.

3 лютого митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь в прес-конференції Патріарха, 4 лютого – долучився до Всенічної, яку було відправлено у кафедральному соборі Рівноапостольного князя Володимира, 5 лютого – до Божественної Літургії та подячного молебня.

Учасниками урочистої академії, що відбулася у Національній опері 4 лютого, крім нашого владики були канцлер єпархії протоієрей Микола Цап і декани.

07 лютого 2012 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо