Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Духовний складник – обов’язково

19 грудня 2012 р. Маневицьке духовенство освячує нове приміщення районного Центру творчості дітей і юнацтва. Світлина з архіву протоієрея Андрія Закидальського

У день святителя Миколая Чудотворця, маневицький декан протоієрей Андрій Закидальський та інші місцеві священики освятили нове приміщення районного Центру творчості дітей і юнацтва (директор Валентина Ковальчук). Цього ж дня тут за участю цих душпастирів і їхніх парафіян, а також представників інших конфесій відбулися концерти й вручення дарунків – для всіх дітей та зокрема для сиріт.

Настоятель маневицької прафії Мучениць Віри, Надії, Любові та Софії священик Михайло Мельничук у слові під час чину освяти зазначив, що дорослі мають вірити так само щиро, як діти, а діти, які тут навчатимуться, хай розвивають таланти, дані їм від Бога, на славу Всевишнього і для людського блага.

У новому приміщенні Центру діти й молодь займатимуться за 27-ми напрямками. Того ж дня отець Михайло мав розмову з директором, аби не тільки художньою й технічною творчістю тут займалися юні, а й духовністю. Тож надіємося, що невдовзі у закладі з’явиться 28-й напрямок – релігійний.
24 грудня 2012 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо