Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Не забувають героїв

14 вересня 2013 р. Рожище. Панахида по вояках УПА. Світлина з архіву протоієрея Василя Шняка

У Рожищі молитовно пом’янули загиблих вояків УПА з нагоди 16-ї річниці перезахоронення віднайдених у місті останків 14 повстанців. Панахиду відправили декан протоієрей Василь Шняк і священик Тарас Ханас, настоятель парафій Архістратига Михаїла с. Рудня та Великомученика Димитрія Солунського с. Валер’янівка.

Довгі роки тіла знаходились у криниці, – розповів о. Василь інформаційній службі єпархії, – за часів тоталітарного радянського режиму до них не можна було підступитися. Лише 1997 року за вказівкою міської влади останки було викопано й захоронено на місцевому кладовищі.

У заупокійному богослужінні взяли участь голова райради Андрій Музика, ветерани ОУН-УПА, представники громадськості.

25 вересня 2013 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо