Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Як Миколай

Подарунки для дітей, які лікуються в онкогематологічному центрі обласної дитячої лікарні до дня святителя Миколая Чудотворця. Світлина Валерії Лесюк

Відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії (завідувач Валерія Лесюк) до дня святителя Миколая Чудотворця проводить доброчинну акцію «Подаруй мрію!». Мета – здійснення бажань хворих, які лікуються в онкогематологічному центрі обласної дитячої лікарні (їх вони виклали у листах).

Ці діти проходять довготривале лікування, терплять болючі процедури, хіміотерапію, постійні нездужання. Життя у них – зовсім не дитяче.

Третій рік поспіль ми проводимо цю акцію, зазначила Валерія Лесюк. Уперше було страшнувато, ми просили матусь про мрії «невеличкі». Наступного року вирішили не обмежувати дітей у бажаннях, і з Божою допомогою вдалося виконати всі їхні мрії. А цього року було трішки боязко: у країні економічна криза, тож хто зна, як відгукнуться добродійники. Але, на диво, після повідомлення в соцмережах лише за два вечори добрі люди здійснили всі бажання дітей. Тож 19 грудня під подушкою вони знайдуть омріяні подарунки.

18 грудня 2013 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо