Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Достукатись до юні (додано відео)

1 березня 2014 р. Семінар-практикум у ЦХВДіМ. Світлини інформаційної служби єпархії.

Сьогодні з благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла в Центрі християнського виховання дітей і молоді відбувся семінар-практикум для викладачів недільних шкіл єпархії – Нововолинського, Іваничівського, Локачинського, Турійського, Ратнівського, Любомльського, Старовижівського, Камінь-Каширського, Маневицького, Володимирських та Ковельських міських і районних деканатів. Для інших благочинь такий семінар проводився раніше.

У заході взяли участь: локачинський декан протоієрей Ігор Дружинець, директор Центру священик Андрій Ротченков, представники духовенства зазначених деканатів, викладачі закладу, запрошені педагоги та вихованці недільної школи.

В ході роботи семінару обговорювались питання методів виховання, викладацької діяльності, програми недільних шкіл, проведення заходів, уроків, зацікавлення дітей ходити до храму. Презентовано методичні рекомендації «Христові притчі», у яких ідеться про особливості викладання Закону Божого для дітей молодшої, середньої та старшої груп.

На завершення проведено майстер-клас «Значення Біблії у моєму житті». Вихованці поставили декілька сценок, а хори різних груп заспівали кілька пісень.

Бажаючі придбали диск із методичною інформацією, книжку «Виховні заходи в недільній школі» та методичні рекомендації «Христові притчі».

08 березня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо