Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Треба співпрацювати

30 квітня 2014 р. Очільники ВПБА в СНУ ім. Лесі Українки. Світлина з сайта Vpba.org

Учора ректор Волинської православної богословської академії (ВПБА) священик Володимир Вакін та секретар вченої ради цього закладу протоієрей Ігор Скиба відвідали Східноєвропейський національний університет (СНУ) ім. Лесі Українки, де поспілкувалися з його ректором Ігорем Коцаном та проректором з навчальної роботи Світланою Гаврилюк.

За інформацією сайта Vpba.org, ішлося про співпрацю між двома вишами, обмін напрацюваннями, участь науковців СНУ в міжнародній конференції «Православна Церква в сучасному суспільстві: проблеми та перспективи», яка відбудеться 3 червня у ВПБА.

На пам’ять про зустріч о. Володимир подарував Ігореві Коцану журнал «Волинський благовісник» та збірник матеріалів до конференції «Апостольство Церкви Христової як необхідна умова виконання її місії», а ректор СНУ передав для бібліотеки духовної школи книги про історію та діяльність університету.

01 травня 2014 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо