Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

У волинських храмах відбулись Богослужіння дня Святої Трійці

31 травня 2015 р. Престольне свято в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії

Літургію з нагоди престольного празника 31 травня, а напередодні – Літургію Троїцької поминальної суботи і Всенічну в кафедральному Свято-Троїцькому соборі обласного центру очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

У проповіді архіпастир розповів про дію благодаті Духа на людину на прикладі зішестя третьої Особи Пресвятої Трійці на апостолів у день П’ятдесятниці. Розповів високопреосвященний і про дари Святого Духа та їх дію: «немічне уздоровлюють і недостачу доповнюють».

Після цього на соборній площі високопреосвященний освятив зілля.

Як повідомляє єпархіальний календар за адресою Pravoslaviavolyni.org.ua/kalendar, храмове свято цього дня відзначають і в Турійську, Маневичах, Любомлі, Головні Любомльського деканату, в селах Липини Луцького районного, Тростянець та Сильно Ківерецького, Вербки та Уховецьк Ковельського районного, Мислині Горохівського, Бермишів Локачинського благочинь.

31 травня 2015 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо