Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

На Іваничівщині вшанували князя Володимира

15 червня 2012 року. Митрополит Михаїл. Світлина Ярослава Близнюка та Олександра Більчука.

10 липня митрополит Луцький і Волинський Михаїл у с. Будятичі Іваничівського деканату освятив пам’ятний хрест із нагоди 1000-ліття упокоєння хрестителя Київської Русі, взяв участь у науковій конференції в РБК «Просвіта».

Символ Християнства на території школи встановлено за сприяння місцевої райдержадміністрації. Після освячення в архіпастирському слові владика наголосив: у ході багатьох круглих столів та конференцій підтверджено, що найімовірнішим місцем народження великого князя є Будятичі. Про Володимира Красне Сонечко високопреосвященний зазначив: той чимало потрудився, щоб племена Київської Русі було просвічено євангельською істиною, у нього був головний орієнтир на Бога та благо людей.

У заходах, окрім владики, брали участь протоієреї: іваничівський декан Ярослав Мельничук, горохівський – Андрій Сидор, нововолинський – Стефан Фульмес, володимирський районний – Євген Шевчук, локачинський – Ігор Дружинець, інше духовенство цих благочинь, представники місцевої влади, вчені.

13 липня 2015 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо