Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ПОДІЯ, ВАРТА НАСЛІДУВАННЯ

26 вересня 2007 р.

Церковний хор з Дрогобицько-Самбірської єпархії завітав у собор Різдва Христового у ВолодимиріМинулого місяця собор Різдва Христового у Володимирі на запрошення клірика протоієрея Євгена Рябця і громади відвідав хор Успенської парафії, що в с. Наконечне-1 на Яворівщині (Дрогобицько-Самбірська єпархія). Двадцять сім хористів на чолі з настоятелем протоієреєм Євгеном Балясом по закінченні Літургії дали концерт релігійних і патріотичних пісень. Як повідомив протоієрей Микола Гінайло, володимирці щиро дякували співакам і бажали їм наснаги у цьому служінні, а ті запрошували хор із Володимира виступити у себе. Така подія відбулася в деканаті вперше.

Було б добре, якби обмінні концерти духовних піснеспівів траплялися не вряди-годи за почином окремих панотців, а координувалися спеціальними службами консисторій, стали постійними і в межах сусідніх єпархій, і в цілому Патріархаті.

26 вересня 2007 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо