Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ВІЧНАЯ ПАМ’ЯТЬ

31 березня 2008 р.

На Меморіалі Слави у Луцьку вже всьоме відбулося Віче пам’яті та скорботи, присвячене землякам, загиблим під час воєн, міжнаціональної боротьби, репресій та депортацій з Холмщини, Підляшшя, Лемківщини, Бойківщини, Надсяння. На прохання обласного ветеранського громадсько-культурного товариства «Холмщина» священик кафедрального собору Святої Трійці протоієрей Микола Нецкар відправив панахиду по вбитих, закатованих, знищених українцях. У проповіді він, зокрема, зазначив: «Господь закликає нас до любові, а диявол – до злоби, і саме він спричиняє насильство, ворожнечу і вбивства невинних людей. Заради прийдешніх поколінь ми зобов’язані пам’ятати про страшні злочини, вчинені проти українців, і не допустити їх повторення у майбутньому».

31 березня 2008 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо