Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

У ЛИЩІ – УРОЧИСТІСТЬ

10 липня 2008 р.

Церква Різдва св. Йоана Хрестителя в с. Лище Луцького районного деканату. Світлина Віталія СарапінаСело Лище Луцького районного деканату ще не так давно було в усіх на слуху: тут в оселі однієї парафіянки оновлювалися десятки образів. Але невдовзі життя пішло усталеним руслом. І ось знову привід для піднесення молитовного духу: 7 липня, на Різдво Йоана Предтечі, – в селі престольний празник. Прибув єпископ Луцький і Волинський Михаїл, близько двадцяти священнослужителів із трьох єпархій. З усіма лищенцями молилися голова сільради Віталій Шкорупський та голова місцевої селянської спілки Святослав Карбовський.

Єпископ Михаїл щедро окроплює лищенських парафія освяченою водою з нагоди престольного свята. Світлина Віталія СарапінаНастоятель парафії протоієрей Віктор Пушко (декан Луцького району) повідомив єпархіальній прес-службі, що на цьогорічне свято художники Володимир Борисюк і Петро Мороз докінчили настінний розпис церкви (поєднання візантійського й класичного стилів), над яким вони працювали три роки. Тож цьоголітнє храмове торжество запам’ятається надовго.

10 липня 2008 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо