Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

І негода не спинила

16 грудня 2012 р. Добровольці відділу організації благодійності та соціального служіння єпархії – під час благодійного ярмарку. Світлина інформаційної служби єпархії

Учора на території кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку відбувся доброчинний ярмарок на підтримку 16-річного онкохворого Олександра з Луцького районного деканату. Його влаштував відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії (завідувач Валерія Лесюк).

Потрібно віддати шану всім людям, які долучилися до заходу, особливо добровольцям: попри завірюху, вони прийшли на ярмарок. Перед Богослужінням волонтерів морально підтримав митрополит Луцький і Волинським Михаїл. Він сказав, що запланувавши добре діло, ніколи не можна зупинятися. Тим паче не може перешкодити цьому погода.

Звісно, сильна заметіль завадила зробити цей захід так, як було заплановано, адже вироби, навіть під накриттям, запорошувало снігом. Тож багато із принесеного годі було й виставити для продажу. Однак тих, хто був учасником ярмарку, чекали вироби ручної роботи з бісеру, глини, дерева, полімерної глини, а також відкритки, мило й дві картини молодої луцької художниці, що має псевдонім Небо Міріам. Також усіх охочих пригощали домашньою пісною випічкою, а для дітей провели безпрограшну лотерею. На жаль, не відбувся запланований майстер-клас із петриківського розпису, але добровольці мали змогу поспілкуватися з майстринею Іванкою Мосійчук.

Цього дня було зібрано 3563 гривні.

17 грудня 2012 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо