Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Документи

Укази єпархіального архієрея в 2015 р.

Диякона Зіновія Ткачуся зараховано в клір парафії Рівноапостольної княгині Ольги в Ківерцях (указ № 1 від 4 лютого 2015 р.).

Священика Сергія Місана призначено настоятелем парафії Великомученика Димитрія Солунського, що при Володимир-Волинському агротехнічному коледжі (№ 2 від 9 лютого).

Священика Василя Васильківа призначено настоятелем парафії Вознесіння Господнього в с. Заболотці Іваничівському дек. (№ 5 від 16 лютого).

Священика Миколу Мацюка призначено настоятелем парафії Великомученика Димитрія Солунського в с. Самоволя Іваничівського дек. (№ 6 від 16 лютого).

Священика Михайла Лагуняка призначено настоятелем парафії Покрови Пресвятої Богородиці в с. Кропивщина Іваничівського дек. (№ 7 від 16 лютого).

Священика Миколу Лесюка відраховано з кліру парафії Великомученика Юрія Переможця в Луцьку з правом переходу в іншу єпархію (№ 9 від 17 лютого).

Священика Михайла Хімчака, звільнено від обов’язків настоятеля парафій Архістратига Михаїла в с. Кругель і Воздвиження хреста Господнього в с. Нові Кошари Ковельського райдек. і зараховано в клір парафії Великомученика Юрія Переможця в Луцьку (укази № 12, 13 від 27 лютого 2015 р.).

Священика Романа Медвєдєва зараховано в клір парафії Апостола Андрія Первозваного в Луцьку (№ 15 від 10 березня).

Священика Тараса Ханаса звільнено від обов’язків настоятеля парафій Архістратига Михаїла в с. Рудня та Великомученика Димитрія Солунського в с. Валер’янівка Рожищанського дек. за порушення церковного уставу з правом переходу в іншу єпархію (№ 17 від 16 березня).

Священика Василя Васильківа звільнено від обов’язків настоятеля парафії Вознесіння Господнього в с. Заболотці Іваничівського дек., а священика Степана Пилипа призначено на цю посаду (№ 18, 19 від 17 березня).

Священика Олега Куліша відраховано з кліру парафії Архістратига Михаїла в Любомлі і призначено настоятелем парафій Архістратига Михаїла в с. Рудня та Великомученика Димитрія Солунського в с. Валер’янівка Рожищанського дек. (укази № 21, 22 від 31 березня 2015 р.).

Протоієрея Володимира Дрозда відраховано з кліру каплиці Великомучениці Тетяни Коледжу технологій та бізнесу СНУ ім. Лесі Українки (№ 24 від 31 березня).

Священика Василя Лозовицького звільнено від обов’язків декана храму Усіх волинських святих Волинської православної богословської академії, а ієромонаха Іларіона (Зборовського) призначено на цю посаду (№ 27 від 31 березня, № 28 від 1 квітня).

Священика Івана Пирога призначено настоятелем парафій Архістратига Михаїла в с. Кругель і Воздвиження хреста Господнього в с. Нові Кошари Ковельського райдек. (указ № 29 від 20 травня 2015 р.).

Протоієрея Віталія Голяна призначено настоятелем парафії Покрови Пресвятої Богородиці в с. Грибовиця Нововолинського дек. (№ 35 від 16 червня).

Таїсію Поліщук звільнено від обов’язків бухгалтера Управління єпархії, а Любов Горай призначено на цю посаду (№ 36, 37 від 18 червня).

Ігумена Константина (Марченка) звільнено від обов’язків настоятеля каплиці Ікони «Неопалима купина» на території частини спеціальної пожежної техніки в Луцьку, а священика Віталія Ващука призначено на цю посаду (№ 38, 39 від 23 червня).

Священика Ігоря Веретку-Казмірчука зараховано в клір парафії Різдва Пресвятої Богородиці в Рожищі (№ 40 від 23 червня).Священика Зіновія Ткачуся зараховано в клір парафії Рівноапостольної княгині Ольги в Ківерцях (указ № 45 від 6 жовтня 2015 р.).

Священику Романові Ставінському оголошено догано за непослух деканові та порушення церковного уставу (№ 46 від 16 жовтня).

02 листопада 2015 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо