Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Відеотека

Ціна життя – 40 000

В однорічної волинянки Насті Гись – рідкісна хвороба: незидіобластоз, або ж антицукровий діабет. Це надзвичайно низький рівень глюкози в крові. Дітей з таким діагнозом в Україні лише двоє.

Вітчизняні лікарі врятувати дівчинку не в змозі. Якщо Настю вчасно не прооперувати, вона може залишитися інвалідом або померти.

Прояви хвороби помітили ще в пологовому будинку. Далі – реанімація, обласна дитяча лікарня і київський «Охматдит». Перший діагноз був неправильний, а отже, і лікування хибним. Остаточний висновок надійшов з Англії.

Оперувати дитину мають у Данії. Тільки там видаляють лише шкідливі клітини підшлункової залози, в інших країнах орган вирізають майже повністю. Тамтешнє обстеження та операція коштують 40 000 євро. Самотужки зібрати необхідну суму сім’ї не під силу (окрім того, потрібні кошти на дорогу й проживання матері).

Відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії просить усіх людей проявити милосердя й долучитися до допомоги дитині: або коштами, або поширенням інформації.

Реквізити для допомоги: р/р 29244825509100 у Волинському регіональному управлінні ПриватБанк, МФО 305299, ОКПО 14360570. Для поповнення на картку: 4627 0812 2912 9130, Гись (Четвержук) Віта Василівна. Номер телефону мами: (099) 084-13-98.

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо