Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Відеотека

Продовжили традицію (додано відео)

Учора понад 250 священнослужителів і багато мирян єпархії побували в Києві з нагоди свята рівноапостольного великого князя Володимира та Дня хрещення Київської Русі-України.

Торжество розпочалося Божественною Літургією у Свято-Володимирському соборі столиці. Її очолив Патріарх Філарет. Із ним служили близько 40 архієреїв, у тому числі митрополит Луцький і Волинський Михаїл та єпископ Володимир-Волинський Матфей.

Далі відбувся багатотисячний хресний хід на Володимирську гірку, у якому волинське духовенство традиційно передувало. Там перед пам’ятником рівноапостольному було відслужено молебень, за яким, зокрема, зверталися до Бога з проханням про визволення України від нашестя чужинців.

Після відправи духовенство й вірні нашої єпархії разом заспівали пісню «Волинь моя» та Державний Гімн країни.

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо