Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Відеотека

Владика Михаїл розмальовував писанки з дітьми учасників АТО

2 квітня митрополит Луцький і Волинський Михаїл виготовляв цей великодній атрибут разом на заході «Візерунки радості» у камінному залі Волинської православної богословської академії.

Його влаштував єпархіальний відділ організації благодійності (керівник Валерія Лесюк) за підтримки Луцького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Ліна Галан).

Майстер-клас проводив відомий у нашому краї писанкар Андрій Бондарук: пояснював значення візерунків та навчав основ цього мистецтва. Серед писанкарів-початківців були діти з татами – учасниками бойових дій та ті, котрі втратили батьків на війні.

Після заняття на дітей чекав солодкий стіл і подарунки – книжки духовного змісту.

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо