Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ПОМОЛИЛИСЯ ЗА ГЕРОЯ-ПОВСТАНЦЯ

17 травня 2006 р.

У селі Коршів Луцького районного деканату вшанували уславленого командира-упівця – полковника Юрія Стельмащука (Рудого). Під його керівництвом повстанці здобули низку звитяжних перемог у боях з фашистами.

Біля пам’ятного знаку в рідному для героя селі настоятель місцевої Хрестовоздвиженської парафії протоієрей Сергій Січкар і настоятель громади Архістратига Михаїла в с. Гірка Полонка протоієрей Володимир Присяжнюк відправили панахиду. За поминальним Богослужінням молилися члени крайової організації братства ветеранів ОУН-УПА імені Клима Савура і обласної органзіації Всеукраїнського об’єднання ветеранів.

Звертаючись до присутніх з повчальним словом, отець Сергій закликав до християнської любові, порозуміння, взаємопрощення, а молоде покоління – пам’ятати героїв свого народу.

17 травня 2006 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо