Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ЗАЦІКАВИЛО? СЛУХАЙТЕ!

Радіостанція «Сім’я і дім» (102, 4 FM)

Під час чергової передачі «Благо», яка звучала сьогодні о 14.30 на радіостанції «Сім’я і дім» (102, 4 FM), автор і ведучий програми протоієрей Віктор Пушко розповів про День Святої Трійці, П’ятдесятницю (рубрика «Слово душпастиря») та спілкувався з проректором Волинської духовної семінарії, кандидатом богословських наук Василем Лозовицьким (рубрика «Варто дослухатись»). Під час спілкування гість передачі розповів, що таке Церква, хто є її членами, яка роль мирян у цій Христові спільноті, як стати воцерковленим християнином. Запис радіопрограми – ось тут.

23 травня 2010 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо