Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ТАБОРИ

Православний молодіжний табір

Синодальне управління у справах молоді з благословення Патріарха Філарета організовує всеукраїнські дитячий і молодіжний православні табори.

Дитячий табір «Дорога до Бога» проводиться на базі ДОТ «Фонтан» (Новосанжарський р-н Полтавської області) в три зміни: 18 червня – 1 липня, 6–19 липня, 5–18 серпня 2010 року. Розрахований на дітей від 7 до 16 років. У програмі: відпочинок у сосновому лісі неподалік річки Ворскла, спілкування з однолітками, духовні бесіди, ігри, конкурси, майстер-класи, гуртки тощо. Проживання у зручних кімнатах стаціонарного табору, п’ятиразове збалансоване харчування (свіжі овочі та фрукти, молочні, м’ясні й рибні страви). Для участі треба скласти пожертву – 790 грн.

Молодіжний табір проходитиме з 24 липня по 2 серпня 2009 року в с. Клюсівка Новосанжарського р-ну Полтавської обл на базі літнього оздоровчого комплексу «Фонтан», в сосновому лісі на мальовничому березі річки Ворскла. Табір обладнано електроенергією, централізованим водопостачання, туалетами, душовим комплексом, місцем для збереження цінних речей, міні-стадіоном. У програмі: ранкові та вечірні молитви, духовні бесіди зі священиками, екскурсії, спортивні й інтелектуальні ігри, пісні біля вогнища тощо. Необхідні речі: ліхтарик, спортивний одяг, купальник закритого типу/плавки, дощовик і теплий одяг на випадок негоди, одяг для богослужінь (для дівчат обов’язково довга спідниця, хустка, блуза з закритими плечима, для хлопців – штани і сорочка), кілька маленьких подарунків для гри. Доїзд до Полтави самостійний. Звідси від залізничного вокзалу «Полтава-Південна» 24 липня о 8.30 учасники централізовано їдуть електричкою до місця таборування, а 2 серпня о 16.00 повертаються до полтавського вокзалу. Пожертва – 290 грн.

Бажаючим стати учасниками таборів необхідно зареєструватись (на молодіжний – до 10 липня) за телефонами (044) 592-40-86, (099) 936-16-43, (096) 253-46-04, (063) 310-53-30 (Людмила) або за електронною адресою: info@usm.org.ua. Для реєстрації потрібна така інформація: Прізвище, ім’я, по батькові учасника, дата народження, поштова й електронна адреси, телефон. Прохання зголошуватися завчасно, кількість місць обмежена!

08 червня 2010 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо