Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

СВЯТО ОСЕНІ

Учора на подвір’ї храму Святителя Миколая Чудотворця селища Колки Маневицького деканату вдруге проходила виставка «Благодатна осені пора». У заході взяли участь декан і настоятель парафії протоієрей Андрій Закидальський, учні місцевої недільної школи, парафіяни.

Виставка розпочалася спільною молитвою після Божественної Літургії. З вітальним словом до присутніх звернувся о. Андрій. Він наголосив на тому, що «пори року надзвичайно співзвучні із людським життям, адже в наші душі у весняному дитинстві і батьками, і священиками, і вчителями сіється найкраще зерно. Коли минає літо, що потребує величезної праці над самим собою, настає пора осені – час, коли варто подумати про плоди нашого життя». Наостанок душпастир побажав усім «бути добрими трудівниками в житницях, у яких будуть складені терпіння, прощення, любов, милосердя, вдячність і щира молитва».

На продовження свята діти ознайомили всіх зі своїми творчими доробками. А це – малюнки, аплікації, віршовані й прозові твори на осінню тематику тощо. За словами о. Андрія, «можна було не тільки побачити, а й відчути трепет, з яким діти, представляючи свої роботи, розповідали про любов і мудрість Божу».

Життя недільної школи при Свято-Миколаївському храмі досить насичене. Крім постійних занять і бесід у храмі, учні беруть участь у різних постановках та заходах, як-от: «Різдвяні вечори», «Вертеп», «Свято Миколая», «Воскресіння Христове», «У пасхальних передзвонах», зустріч вифлеємського вогню. Також для них організовують екскурсії до лісу, ігри, подорожі до волинських святинь і т. ін.
01 листопада 2010 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо