Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

ОСТАННІЙ ВИПУСК СЕМІНАРІЇ

Викладачі й випускники Волинської духовної семінарії 2011 року. Світлина інформаційної служби єпархії

У кафедральному соборі Святої Трійці відправили Божественну Літургію й подячний молебень з нагоди випуску бакалаврів богослів’я у Волинській духовній семінарії (ВДС). Із архієпископом Луцьким і Волинським Михаїлом співслужили ректор протоієрей Ігор Швець, викладачі та випускники у священичому сані.

Як зазначено на сайті Volynska-seminaria.org.ua, на випусній урочистості архієрей привітав усіх зі святом, наголосивши на висоті достоїнства пастирського служіння, та висловив сподівання, що випускники цього духовного закладу виправдають покладені на них надії.

Ректор відзначив згуртованість та відповідальність цьогорічних випускників. Cаме тому Господь благословляє їм скористатися можливістю стати першими студентами магістратури Волинської православної богословської академії, у яку реорганізовано семінарію з 2011/2012 навчального року.

До учасників свята звернулись також проректор із навчальної роботи Василь Лозовицький, почесний професор Волинського національного університету ім. Лесі Українки Володимир Рожко, добродійник ВДС регіональний директор західного регіону мережі гіпермаркетів «Нова лінія» Віктор Мозоль. Апогеєм свята стало урочисте вручення двадцятьом випускникам дипломів бакалавра богослів’я.

07 червня 2011 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо