Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ХАЙ ПАМ’ЯТЬ НЕ ЗГАСАЄ

Архієпископ Луцький і Волинський Михаїл із духовенством під час відкриття пам’ятного знака в Луцьку на місці захоронення останків в’язнів Луцької тюрми, розстріляних НКВД 23 червня 1941 р. Світлина інформаційної служби єпархії

У День пам’яті жертв голодоморів та політичних репресій на запрошення виконкомітету Луцької міськради архієпископ Михаїл освятив пам’ятний знак в районі перетину вулиць Дубнівської та Карпенка-Карого на місці захоронення останків в’язнів Луцької тюрми, розстріляних НКВД 23 червня 1941 р.

Окрім декана протоієрея Миколи Нецькара та інших священнослужителів кафедрального собору Святої Трійці, участь у заході взяли міський голова Микола Романюк, ініціатор установлення меморіального символу краєзнавець, голова Спілки незалежних письменників ім. Павла Чубинського Олексій Добко, підприємці, представники громадськості.

Звертаючись до присутніх, владика зазначив: ніхто не має права відбирати життя у людини, крім Бога. Сьогодні ми молимося за невинно загиблих, щоб випросити в Господа для них Царства Небесного. Нехай це місце буде засторогою для майбутніх поколінь, щоб такі гіркі події не повторювалися на нашій землі.

05 грудня 2011 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо