Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Свято єднання

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, понад 250 інших священнослужителів і багато мирян із єпархії взяли участь у хресному ході та молебні, які відбулися в Києві з нагоди свята хрещення Русі-України. Світлина інформаційної служби єпархії

28 липня волиняни вже вп’яте активно відзначили День Хрещення Київської Русі-України в столиці. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, понад 250 інших священнослужителів і багато мирян із нашої єпархії взяли участь у хресному ходу, який очолив Патріарх Філарет, від кафедрального Володимирського собору до пам’ятника рівноапостольному князеві Володимиру та молебню біля нього.

Як зазначив владика Михаїл 29 липня у недільній проповіді в луцькому соборі Святої Трійці, якщо ми відзначаємо це свято разом, це означає, що воно стає загальнодержавним, в іншому випадку – то була б просто задекларована подія. Святкування Дня Хрещення – це усвідомлення самої події, акцент на нас самих, на Християнстві, підкреслив високопреосвященний.

30 липня 2012 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо