Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Вони можуть бачити

13 жовтня 2012 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл виступає на інформаційно-благодійному заході «Право на зір» у Центрі хірургії ока професора Загурського в Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії
13 жовтня митрополит Луцький і Волинський Михаїл взяв участь в інформаційно-благодійному заході «Право на зір», що проходив у Центрі хірургії ока професора Загурського в Луцьку (головний лікар – Тетяна Єремеєва). Захід приурочено до Всесвітнього дня зору, який цьогоріч відзначали 11 жовтня. Мета акції: привернути увагу людей до проблем незрячих, поширити інформацію про новітні методи діагностики та хірургічне лікування в офтальмології, залучити благодійні кошти на потреби дітей із вадами зору.

Звертаючись до присутніх, владика підкреслив, що завдяки таким добрим справам незрячі мають можливість бачити цей світ таким, яким створив Бог, аби духовно збагачуватися і бути щасливими. А на завершення слова високопреосвященний подарував Центру хірургії ока ікону великомученика і цілителя Пантелеймона.
18 жовтня 2012 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо