Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Надія є!

21 жовтня 2012 р. На території кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку проходить доброчинна акція «Подаруй надію!» – збір коштів на медпрепарат для 16-річної онкохворої Алли Мельничук. Світлина інформаційної служби єпархії
На території кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку відбулася доброчинна акція «Подаруй надію!». Мета – збір коштів на медпрепарат «Іфолем» для 16-річної онкохворої Алли Мельничук, без якого дівчинка не може заступити на черговий блок хіміотерапії. Акцію влаштував відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії (завідувач Валерія Лесюк).

Дівчата-добровольці вирішили збирати пожертви для Алли своєрідно. Вони напекли печива і пригощали ним усіх, хто вносив пожертву до скриньки. Також кожен охочий міг висловити своє побажання, слова підтримки для Алли, записуючи їх у спеціальний зошит.

Незвичним було це дійство для вірян, але відгукнулось багато. Тож цього дня було зібрано 2313 грн із необхідних 3700. Проте трохи згодом, спасибі благодійникам, було зібрано всю необхідну суму, ліки замовлено і днями дитина має розпочати лікування. Хоча для дівчинки – це тільки один етап на довгому шляху одужання.

Багато людей вже вболівають не лише за Аллу Мельничук, а й про інших дітей, що стали її братами й сестрами по нещастю. Багато хто не обмежується матеріальною допомогою, а прагне й надалі стежити за долею хворих. Тож відділ організації благодійності та соціального служіння єпархії відкрив спеціальну сторінку в соціальній мережі «Фейсбук». За цією адресою – докладніша інформація про онкохворих дітей, які потребують допомоги.
25 жовтня 2012 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо