Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Духовні радощі

4 листопада 2012 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолює Божественну Літургію у храмі Казанської Богоматері селища Іваничі з нагоди престольного празника, 15-річчя освяти церкви та 20-ліття священичого служіння настоятеля. Світлина інформаційної служби єпархії
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію у храмі Казанської ікони Божої Матері селища Іваничі з нагоди престольного празника, 15-річчя освяти церкви та 20-ліття священичого служіння настоятеля протоієрея Андрія Мельничука. Із ними творили молитву декан протоієрей Ярослав Мельничук та місцеве духовенство.

За Відправою владика виголосив проповідь про храм. Спів нашої душі, внутрішній стрижень, на якому ми завжди будемо триматися, – це дім Божий, зазначив архієрей. Через нього ми приходимо у світ, приймаючи таїнство Хрещення. Через нього ми оздоровлюємось, очищаємось, усвідомлюємо духовні цінності. Через нього ми відходимо в інший світ, накопичивши дарів Святого Духа.

На празник прийшло багато місцевих посадовців, зокрема: голова райдержадміністрації Лідія Томашевська, селищний голова Федір Войтюк, прокурор Людмила Герасимчук, начальник відділу освіти і науки Надія Жук, головний лікар райлікарні Петро Ципа, директор цукрового заводу Ярослав Кауза, головний редактор газети «Колос» Валентина Петрущак.

Наостанок діти з недільної школи під керівництвом Олесі Лободи проспівали святкових пісень.
06 листопада 2012 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо