Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Не про людське око

9 січня 2013 р. Передача «Громадський вектор» Волинської держтелерадіокомпанії про доброчинність та милосердя. Світлина інформаційної служби єпархії

Завідувач відділу організації благодійності та соціального служіння єпархії Валерія Лесюк взяла участь у програмі «Громадський вектор» Волинської держтелерадіокомпанії. Велася мова про доброчинність та милосердя.

У ході розмови, до якої долучилися представники інших Церков та інституцій, обговорювалася робота благодійних фондів, благодійності як інструменту реклами, милосердя показного, «збайдужілості українців».

У своєму слові матінка Валерія зазначила, що нині на Волині стрімко поширюється приватна доброчинність. Причому все більше людей прагне, щоб їхні боговгодні діла не були явними, напоказ, а таємними, бо так заповідав Ісус Христос. Це яскрава відповідь на звинувачення українців у нібито збайдужілості до чужої біди.

Приємно відзначити й активність молоді, зокрема, у допомозі онкохворим дітям (що є головним напрямком діяльності відділу). Звісно, нам потрібно більше добровольців для щоденної праці: це розповсюдження інформації, підготовка заходів, пошук жертводавців тощо. Тож хто бажає стати до лав добровольців відділу організації благодійності та соціального служіння, просимо телефонувати за номером: (095) 037-67-00, Валерія Лесюк.

17 січня 2013 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо