Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Поєднаємо зусилля

6 червня 2013 р. 6 червня 2013 р. Протоієрей Ігор Швець, ректор Волинській православній богословській академії (четвертий справа), і Марія Мах, директор Волинської обласної бібліотеки для юнацтва (четверта зліва), підписують угоду про співпрацю. Світлина інформаційної служби єпархії

Дві бібліотеки – Волинської православної богословської академії (ВПБА) та обласна для юнацтва – домовилися про співпрацю. Учора відповідну угоду підписали ректор протоієрей Ігор Швець та директор Марія Мах у ВПБА.

Отець ректор зупинив увагу на тому, що обидві структури працюють на одній ниві – просвіти суспільства, зокрема академія – релігійної. Для нашого вузу така співпраця вельми важлива, адже сучасна богословська школа без належного бібліотечного фонду немислима.

Пані директор наголосила на потрібності цієї угоди для обох сторін. Так, у кожної є рідкісні екземпляри літератури, що принесуть користь для розвитку духовності на Волині.

Проректор з навчальної роботи священик Василь Лозовицький провів для гостей екскурсію вишем. Вони дізнались про історію закладу, відвідали книгозбірню, аудиторії, оснащені сучасною мультимедійною технікою, яка допомагає у навчанні, гуртожитки та домовий академічний храм Усіх волинських святих.

07 червня 2013 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо