Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Пам’ять від Бондарчука

Книга Андрія Бондарчука «Знімали у тайзі кіно про хліб. Непокарані вбивці нації»

Нову книгу про Голодомор 1932–1933 років в Україні «Знімали у тайзі кіно про хліб. Непокарані вбивці нації» представлено днями для лучан. Автор – голова Волинського крайового братства Святого апостола Андрія Первозваного (Луцького Хрестовоздвиженського) Андрій Бондарчук.

Презентації відбулися: 27 листопада – у Волинському державному училищі культури і мистецтв ім. І. Стравінського, де присутніми були секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт і викладачі зі студентами, а 28-го – у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва. Сюди було запрошено й очевидця тих подій, спогади якого опубліковано в книзі, – лучанина Віктора Крамаря.

Книга складається з двох частин: художньої повісті та документальних матеріалів, у ній подано також публіцистичні висновки й оцінки.

Як зазначив автор, книга написана, щоб молоде покоління не забуло про страшні роки, які пережили українці, щоб ті події ніколи не повторилися.

Для вшанування пам’яті жертв Голодомору Андрій Бондарчук безоплатно передасть по примірнику книжки в кожну бібліотеку області. А хто захоче поповнити нею свою домашню бібліотечку, може придбати її в Музеї історії Луцького братства по вул. Кондзелевича, 5.

29 листопада 2013 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо