Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Поділився досвідом

22 травня 2014 р. Зустріч студентів ВПБА з головою Волинського крайового братства Святого апостола Андрія Первозваного Андрієм Бондарчуком. Світлина інформаційної служби єпархії.

У Волинській православній богословській академії відбулася зустріч студентства з головою Волинського крайового братства Святого апостола Андрія Первозваного (Луцького Хрестовоздвиженського) Андрієм Бондарчуком.

Як повідомляє сайт Vpba.org, секретар братства Віра Рябко розповіла про депутатську, журналістську та письменницьку діяльність, а сам голова – про те, як йому свого часу довелося жити в Польщі, пережити війну, голод та через газетярську роботу стати депутатом Верховної Ради 1-го скликання. До речі, саме він вніс законопроект, за яким у країні найбільші  християнські свята оголошено вихідними днями. Після складання депутатських повноважень пише про Волинь, очолює братство Андрія Первозваного, працює над історією його попередника – Луцького братства.

Дякуючи студентам за увагу, Андрій Іванович підкреслив, що вони є майбутнім нашої Церкви, на них – велика відповідальність.

24 травня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо