Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

БЛАГОСЛОВЕННЯ «ВОЛИНСЬКИМ НОВИНАМ»

29 липня 2008 р.

Журналісти «Волинських новин» у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина з сайта www.volynnews.comДнями розпочав діяльність сайт «Волинські новини» (www.volynnews.com) – видання, яке містить оперативні повідомлення про різноманітні події, статті на актуальну тематику, відеоновини, блоги відомих волинян тощо.

28 липня редакційний колектив побував у кафедральному соборі Святої Трійці з наміром одержати Боже благословення на працю в новому проекті. На прохання випускової редакторки «Волинських новин» Ольги Булковської прес-секретар єпархії протоієрей Віталій Собко відправив молебень на закликання помочі Святого Духа перед початком доброї справи. Після молитви він привітав журналістів із важливою подією, зазначивши, що їхнє прагнення Господньої благодаті на перших кроках діяльності – це закладання міцного фундаменту, відповідальний і православний підхід до благого діла. Згадавши, як Ісус Христос на відстані лише словом зцілив слугу сотника, священик закликав редакційний колектив завжди усвідомлювати, що за допомогою сучасних засобів слово журналіста поширюється на великі відстані, для багатьох людей. І воно здатне значною мірою як зцілювати, так і руйнувати, будувати або руйнувати.

29 липня 2008 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо