Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ВІТАННЯ МИТРОПОЛИТОВІ НИФОНТУ

7 жовтня 2008 р.

Митрополит Нифонт. Світлина з сайта Orthodoxy.org.uaСьогодні прес-секретар єпархії протоієрей Віталій Собко побував в управлінні єпархії УПЦ Московського Патріархату і від імені єпископа Луцького і Волинського Михаїла, духовної консисторії привітав митрополита Нифонта з ювілеєм – 60-річчям від дня народження. У вітальному адресі нашого архієрея, зокрема, такі слова: «Ваше Високопреосвященство! Прийміть щиросердечні вітання з нагоди славного ювілею. Упродовж минулих років Ви невтомно трудилися у Божому Винограднику, і тепер втішаєтесь рясними плодами свого служіння Господеві. Нам невідомо, яким є провидіння Всевишнього про Ваше майбутнє. Але нині звертаємося до Нього з таким проханням і побажанням: дай, Боже, щоб наступні 60 років свого земного життя, Ви, владико, присвятили жертовній праці щодо подолання церковного розділення православних українців. Дай, Боже, щоб і за Вашого сприяння в Україні невдовзі настав час, коли ми зможемо спільно молитися, спільно прославляти ім’я Господнє в Єдиній Помісній Українській Православній Церкві!»

Також від нашої Церкви владиці Нифонту було подаровано 7-томне виданя «Житія святих» святителя Димитрія Ростовського українською мовою, яке нещодавно побачило світ у видавничому відділі Київського Патріархату.

07 жовтня 2008 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо