Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ПАНОТЕЦЬ У КНИГОЗБІРНІ

28 жовтня 2008 р.

Настоятель парафії Вознесіння Господнього в Маневичах священик Михайло Мельничук – у районній централізованій бібліотеціНастоятель парафії Вознесіння Господнього в Маневичах священик Михайло Мельничук любить книжку – добру, високодуховну. У районній централізованій бібліотеці він не просто активний читач, він опікується її колективом, бере участь у її заходах як співведучий. Останнім часом тут проведено зустрічі з інвалідами, вечори до 1020-річчя хрещення Русі-України, «Благословенне ім’я Твоє, Маріє» тощо. І кожного разу в о. Михайла була змога промовити душпастирське слово, поспілкуватися з читачами.

Минулого тижня у цій книгозбірні відбувся захід «Добро починається з дитинства». У ньому взяли участь учні 5–7 класів Маневицької загальноосвітньої школи № 1. «Хто у світі є джерелом добра, як ви думаєте?» – розпочав свій виступ священик. «Хороші люди!», «Священики!» – залунало у відповідь. «А може, Бог?» – запитала одна дівчинка. «Так, звісно, Бог», – і отець Михайло повів невимушену бесіду з дітьми. Дякували йому наприкінці й учителі, й бібліотекарі, і, звичайно, школярики.

Чудово, що священик дружить з культосвітнім закладом!

28 жовтня 2008 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо