Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

НАСЛІДУВАТИ ПОКРОВИТЕЛЯ ЧЕНЦІВ

29 жовтня 2008 р.

Чоловічий монастир Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерцівського деканату. Світлина ієромонаха Константина (Марченка)27 жовтня, в день пам’яті преподобного Миколи-Святоші, князя Луцького, братія жидичинського Свято-Миколаївського монастиря святкувала храмовий празник. Домовий храм древньої святині посвячений саме на честь цього преподобного.

Ігумен Марк (посередині) дякує учасникам храмового свята за спільну молитву. Світлина з сайта Volynnews.comРозділити духовну радість ігумена Марка (Левківа), місцевих ченців і вірян прибули чорноризці луцького замкового монастиря Архангелів на чолі з ігуменом Святополком (Канюкою) та Свято-Георгіївської обителі на Козацьких Могилах (с. Пляшева під Берестечком) під проводом архімандрита Олексія (Мензатюка).

Вітаючи присутніх зі святом, о. Олексій розповів про побожне життя Миколи-Святоші і побажав, аби день пам’яті преподобного і для монахів, і для тих мирян, яких вони духовно опікають, став спонукою ревніше наслідували свого небесного покровителя.

29 жовтня 2008 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо