Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

ДЕСЯТА ПРОЩА

3 листопада 2008 р.

Протоієрей Андрій Мельничук та миряни іваничівської парафії Казанської ікони Божої Матері в Почаєві. Світлина Тетяни МельничукМиряни іваничівської парафії Казанської ікони Божої Матері вдесяте за цей рік провели паломництво до святинь Свято-Успенської почаївської лаври. Організував і очолив цю поїздку, як і всі попередні, настоятель протоієрей Андрій Мельничук.

Клірик парафії протоієрей Василь Мельничук повідомив єпархіальній прес-службі, що за традицією прочани окрім лаври побували й у монастирі Святого Духа, що неподалік Почаєва (колишній лаврський скит), на чернечому кладовищі, джерелі Праведної Анни. На Божій горі було відслужено молебень. Священик ділиться: «Враження від паломництва двоякі. З одного боку, великий трепет перед однією з найбільших святинь Волинського краю, з іншого – розчарування, що й донині відчувається ворожість окремих ченців, які в догоду своїм політичним уподобанням відмовляють у найсвятішому – молитві».

03 листопада 2008 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо