Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

ПРАЗНИК З АРХІЄРЕЄМ

7 листопада 2008 р.

Храм Казанської ікони Божої Матері в Іваничах. Світлина Данила ЗінкевичаДнями на іваничівській парафії Казанської ікони Божої Матері відзначили храмове свято, яке очолив єпископ Луцький і Волинський Михаїл. З ним співслужили декан протоієрей Ярослав Мельничук, настоятель протоієрей Андрій Мельничук та все духовенство деканату. У проповіді владика розповів про роль Богородиці для спасіння кожного християнина. «Божа Матір є молитвеницею, заступницею та покровителькою усього світу», – підкреслив преосвященний.

Дуже гарний піснеспів пролунав з уст ігумені Марії та насельниць монастиря Різдва Христового з Володимира, які теж прибули на це свято. Діти недільної школи також прославляли Діву Марію піснеспівами та віршами.

У Богослужінні взяли участь усі керівники району: голова райдержадміністрації Віктор Биризюк та його заступники, голова районної ради Людмила Лазаренко, голова селищної ради Віктор Вілентко та інші представники влади й громадськості.

07 листопада 2008 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо