Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Книги

Апостольські постанови

Апостольські постанови

Апостольські постанови. – К. : Вид. від. УПЦ КП, 2011. – 282 с.

Книга, яка мала велику повагу та була відома Церкві вже в ІІІ ст., дійшла до нас у древніх перекладах багатьма мовами. У наш час відомі латинські, грецькі, сирійські, арабські й асирійські кодекси, що свідчить про поширеність збірника у ранньохристиянському середовищі. В багатьох випадках «Апостольські постанови» є керівництвом для церковної практики, підручником у поясненні давніх обрядів і звичаїв. Деякі звичаї Православної Церкви мають свою основу в цій книзі.  Ці правила та настанови святих апостолів містять вказівки побожного життя християнам, настанови для Церкви загалом.

Переклад та вступна стаття єпископа Єпіфанія (Думенка).

Видано з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

Формат 70х100 1/16.

Ціна 100 грн

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо