Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Книги

Книга правил святих апостолів, Вселенських і Помісних Соборів, і святих отців

Книга правил святих апостолів, Вселенських і Помісних Соборів, і святих отців

Книга правил святих апостолів, Вселенських Соборів, і святих отців.  – К. : Вид. від. УПЦ КП, 2008. – 368 с.

Правилами (з грец. κανόνες -  канони) називаються письмові визначення, які законодавча церковна влада приймала від початків свого існування і які мають силу обов’язкових законів. Вони викладені в основному канонічному збірнику Православної Церкви, що був виданий у Константинополі  883 року і відомий як «Номоканон».

У цій збірці наведено правила апостолів, Вселенських і десяти Помісних Соборів,  правила тринадцяти святих отців Церкви із посиланнями на паралельні місця, алфавітним покажчиком імен, визначень, понять та термінів.

Переклад українською мовою С. М. Чокалюка.

Присвячено пам’яті митрополита Рівненського і Острозького Даниїла (Чокалюка).

Видано з благословення Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

Формат 70х90/16

Ціна 110 грн

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо