Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Книги

Апостол

Апостол

Апостол. – К. : Вид. від. УПЦ КП, 2006. – 548 с.

Це одна з найдавніших богослужбових книг. Уміщує Діяння святих апостолів, сім Соборних Послань, чотирнадцять Послань апостола Павла, розділених на глави, стихи і зачала, прокимни, алилуї й антифони на свята, неділі, загальні та дням. Перед кожним Посланням наведено зміст і стислий його виклад. Подано оповіді єпископів Єпифанія Кіпрського і Дорофея Тирського про дванадцятьох апостолів та апостолів із сімдесяти: де кожен із них проповідував, про їхню кончину і де були поховані. Місяцеслов Богослужбова комісія виправила й доповнила українськими святими.

За основу цього видання взято переклад українською мовою Нового Завіту, здійснений у 70-х роках і виданий у 1988 р. до 1000-ліття Хрещення Руси-Украни з благословення митрополита Київського і Галицького та екзарха всієї України (нині Патріарха) Філарета, з благословення якого випущено і цей Апостол.

Формат А4

Ціна 300 грн.

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо