Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Книги

Архіпастирське служіння Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета за 50 років в архієрейському сані (у 3-х томах)

Архіпастирське служіння Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета за 50 років в архієрейському сані (у 3-х томах)

Архіпастирське служіння Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета за 50 років в архієрейському сані : у 3 т. / упоряд. А. Головков.  – К. : Вид. від. УПЦ КП, 2011. – Т. 1–3.

Видання подає відомості про відправи і рукоположення, які протягом 50-літнього архієрейського служіння звершував Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Основним джерелом відомостей, на підставі яких укладено книгу, є журнал «Православний вісник» – спочатку офіційне видання Українського екзархату РПЦ, з 1990 р. – Української Православної Церкви, а з 1992-го – УПЦ Київського Патріархату.

Присвячується 50-річчю архієрейської хіротонії та 45-річчю служіння на київській кафедрі Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, з благословення якого і видано цю книгу.

Формат 70х100 /16.

Ціна одного тому 150 грн.

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо