Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Книги

Святитель Григорій Ниський. Творіння (у чотирьох томах)

Святитель Григорій Ниський. Творіння (у чотирьох томах)
Святитель Григорій Ниський

Святитель Григорій Ниський. Творіння : у 4 т. – К. : Вид. від. УПЦ КП, 2011. – Т. 1–4.

Св. Григорій Ниський, як і його брат св. Василій Великий, – один із найвидатніших  апологетів IV ст. До цього видання увійшли його догматико-полемічні твори проти єретичних учень про Божественну природу Святої Тройці, про душу і посмертя, «Проти Євномія», тлумачення книг Письма, твори на морально-аскетичні теми: про мету християнського життя, на слова Біблії «Блудник проти власного тіла грішить» (1 Кор. 6:18), проти лихварів, слова до тих, які сумують за померлими, на Пасху та інші проповіді, промови, листи, настанови.

Переклад сучасною українською мовою – Київської православної богословської академії  за редакцією Патріарха Філарета, який і благословив до друку це видання.

Формат 70х100/16

Ціна одного тому 140 грн

Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо